BeLight Software Company

www.belightsoft.com

Fondată în ianuarie 2003 - BeLight Software este specializată în dezvoltarea și distribuția de software pentru Mac. În spatele acestei companii se află o mare echipă de dezvoltatori, designeri și ingineri care lucrează zi de zi în dezvoltarea de aplicații frumoase, puternice și ușor de utilizat

Art Text este un software grafic pentru a crea ilustrații uimitoare, cum ar fi insigne, pliante, logo-uri, anteturi și pictograme sociale, machete de text, grafice și butoane pentru website și în mod special texte 3D. Atât designerii profesioniști, cât și amatorii vor fi uimiți de selecția instrumentelor și colecțiilor de conținut pe care acest soft le cuprinde pe toate într-o interfață foarte intuitivă.

Aveți un exemplu de ediție grafică a unui text în 3D în doar 47 secunde!

Spunem doar Art Text 3 - și înțelegem totul în materie de ediție de texte 3D.

Păstrați-vă datele în siguranță cu software-ul Get Backup Pro, programul nostru de copiere, arhivare, clonare și sincronizare de arhive pentru Mac. Recuperează rapid datele, creează backup-uri bootabile și criptate, sincronizați fișire și asigurați-vă că toate datele dvs sunt stocate în siguranță în caz de vreo defectare a sistemului de operare sau în cazul unui „delete” din greșeală sau ignoranță!

Live Home 3D - este o aplicație super intuitivă și bogată în ceea ce privește design-ul pentru Mac. Această versiune 3.0 este versiunea superioară a bine-cunoscutului Live Interior 3D și aduce multe inovații și caracteristici tehnice care fac ca performanța programului să fie excepțională.

Live Interior 3D este un software puternic și intuitiv, care vă permite să construiți casa visurilor dvs. chiar pe computerul dvs. Fie că sunteți proprietarul unei case care dorește îmbunătățiri viitoare ale aspectului acesteia sau un home designer de interioare moderne, Live Interior 3D poate ajuta cu „brio”.

Hey Dinu, Thanks for the video!

Best regards, Tanya Vert.

www.belightsoft.com

2017

Toate drepturile rezervate!

www.imactube.ro ©  Privacy Policy