Escape Motions Company

www.escapemotions.com

Dacă este să vorbim despre Escape Motions, trebuie să menționăm că este un mic studio de creatori și programatori situați  în frumosul oraș Piestany, Slovacia. Acestora le place să experimenteze arta digitală pentru a găsi noi expresii vizuale care să surprindă în mod plăcut și să aducă o experiență creativă tuturor.

Rebelle 2 - este o „aplicație unică” dedicată în totalitate editării vopselelor de acuarele și vopselelor acrilice și care vă permite să creaţi și să editați în orice fel de culori posibile (în funcție de imaginația dvs) tablouri, postere sau design original într-o combinație de culori de acuarele reale.

Amberlight 2 - versiunea 2 al programului Amberlight, un soft extraordinar cu efecte abstracte deosebit de frumoase și posibilitatea de a exporta în format de imagine sau video proiectele dvs...

Rebelle - este o aplicație unică a fost creată de artistul Peter Blaskovic ca unul dintre proiectele sale experimentale. Viziunea inițială a fost de a crea instrumente de pictură și care să se folosească în cel mai natural mod posibil. folosește un gen unic de editare - de acuarele reale și acrilice, de cerneluri şi pasteluri în care se pot combina cu doar câteva de maus, toate culorile posibile din lumea reală - și care se pot amesteca, combina, umezi şi usca împreună.

Amberlight es un programa para crear efectos abstractos de luces maravillosas que te permite exportar tus ideas en todos los formatos comunes de imagen que existen, como también en formato png con el fondo transparente.

Flame Painter 3 - es absolutamente maravilloso si quieres añadirle a tus fotografías un toque del maestro. Los efectos son extraordinarios. No puede faltar de su Mac!!!

Thank you very much for this, Dinu! It's pity we have so few users from Romania - they are the first to have a tutorial in their mother tongue…

Great job! Andrea.

www.escapemotions.com

2017

Toate drepturile rezervate!

www.imactube.ro ©  Privacy Policy