IK MULTIMEDIA COMPANY

www.ikmultimedia.com

Compania de audio-software IK Multimedia este o companie italiană cu peste 20 de ani de experiență în domeniu ei, și trebuie subliniat faptul că a fost prima companie care a introdus pe piață tehnologia digitală.

Les estamos presentando lo ultimo de IK Multimedia, el inigualable plugin para los estudios: T-RackS 5 Max que incluye en su generosa lista 38 plugins para el trabajo completo en el estudio de grabación.

Syntronik - este un sintetizator virtual de ultimă generație care conține 17 instrumente virtuale incredibile, care pot fi folosite ca și colecție de instrumente sau instrumente separate. În biblioteca acestui program găsiți peste 2000 de presets de sunete editate cu cele 38 sintetizatoare clasice ale acestui instrument virtual. Cu peste 70.000 de mostre muzicale, ordonate într-o bibliotecă de peste 50 GB,

Syntronik - es un sintetizador virtual de lo mejor que hay en el mercado! que incluye 17 instrumentos increíbles, disponibles como colección o por separado, sintetizador de 4 partes reales, 4 arpegiadores dinámicos para creación de texturas rítmicas complejas, 38 efectos de alta calidad derivados de AmpliTube y T-RackS, más de 50GB de sonidos y más de 2.000 presets.

Pentru toți iubitorii instrumentelor virtuale profesionale, pentru editorii și tehnicienii studiourilor de înregistrări, pentru cei ce doresc ceva nou și inovator dar nu în ultimul rând, ci cel mai important - pentru toți „băsarii” din această lume - IK Multimedia aduce pe piață uimitorul și inegalabilul program pentru instrumente virtuale - dedicat 100% instrumentului care îi poartă numele - MODO BASS!

Fender Collection 2 - este cea mai bună colecție de amplificatoare Fender pe lămpi pentru Mac și PC. Această colecție este inspirată din legendarele amplificatoare Fender totalmente editabile după gusturile dvs. Poate face să vibreze inimile celor clasici (cunoscători ai sunetelor Fender) și aduce acea senzație de nostalgie vintage ale amplificatoarelor din anii 50-60.

Total Studio Max - este un mic univers de sunete profesionale cuprinse într-o imensă bibliotecă complectă și echipată pentru tine. Această bibliotecă este alcătuită din: Amplitube Max, T-RackSMax, SampleTank Max & Miroslav Philarmonic 2. În cuvinte simple, Total Studio Max care cuprinde absolut toate plugin-urile și efectele pe care IK Multimedia le-a creat în ultimii ani!

Amplitube Max - cuprinde peste 300 de efecte aranjate cu grijă pe categorii, în funcție de stil, marcă sau gen muzical. Este un studio de înregistrări profesional pentru ghitara care incorporează echipamente digitale de studio doar de la cei mai importanți producători din lume: MESA/Boogie®, Fender®, Ampeg®, Orange®, Soldano®, Carvin®, Engl®, Wampler Pedals®, T-Rex®, Seymour Duncan®, Morley®, Z-Vex®, Dr. Z Amplification®, Fulltone®, Groove Tubes®.

Lurssen Mastering Console - faceți cunoștință cu cel mai bun program pentru masterizare-studio care există pe piață la ora actuală! Fie că vrei să masterizezi muzică hip-hop, rock, pop, ballads sau metal, Lurssen Mastering Console pune la dispoziția dvs o secțiunea de pre-setări realizată de acești doi uriași ingineri ai tehnologiei de masterizare Gavin Lurssen și Reuben Cohen câștigători ai premiilor Grammy Lurssen Mastering din los Angeles.

Vă prezentăm astăzi 12 dintre cele mai bune efecte ale programului T-RackS, care în materie de sunet, va aduce un plus considerabil proiectelor dvs.

Miroslav Philharmonik 2 - este un instrument virtual care dă viață orchestrei dvs digitale și care se simte nu doar se aude. A fost creată în colaborare cu legendarul basist de jazz Miroslav Vitous, care a spus: - Acest soft redă muzică ca prin minune, deoarece a fost realizat pentru a reda muzica, nu pentru bani sau faimă.

Miroslav Philharmonik 2 - Din biblioteca acestui minunat program, am selectat cu grijă 16 instrumente pentru dvs. De la libreria de Miroslav hice un seleccion de 16 instrumentos. I made this selection very carefully, from the Miroslav Philharmonik 2 library and I chose 16 instruments 4 all of you!

Miroslav Philharmonik 2 - Comparăm 3 viori din librăria programului Miroslav 2 și Logic. The comparison between three violin plugins: LogicProX - Miroslav1 - Miroslav2. Tiene subtítulos en español y en ingles!!!

SampleTank 3 - o bibliotecă indispensabilă și care nu poate lipsi din nici un studio de înregistrări, deoarece cuprinde: peste 33 GB de sunete profesionale, peste 4.000 instrumente aranjate în 21 de categorii de instrumente acustice, electrice y electronice, este 2.500 loops de baterie, percuție și kits interpretate de artiști de de renume mondial și este 2.000 arhive MIDI în trate aceste categorii.

Amplitube 4 - este un studio de înregistrări profesional cu efecte pentru ghitară. Tot ceea ce trebuie să faceți este să conectați o chitară la calculatorul dvs iar de restul se ocupă Amplitube! Cu prinde peste 300 de modele de amplificatoare, cabinete, pedale cu efecte și rack-uri - toate sunt editabile și se pot customiza după nevoile dvs!

T-RackS Grand - este un pachet de audio plug-inuri integral pentru masterizare studio și remasterizare, cu o calitate foarte bună ce pune la dispoziția dvs un grup de unelte sonore versate pe care le puteți folosi la aranjamentele track-urilor individuale dar și pentru aranjamentul unui aranjament orchestral întreg.

Thanks for your input Dinu!

Tiia Hassinen | International PR Manager IK Multimedia. Musicians First.

www.ikmultimedia.com

2017

Toate drepturile rezervate!

www.imactube.ro ©  Privacy Policy