RESURSE

Această secțiune a fost creată pentru a pune la dispoziția voastră prieteni, informații utile și sfaturi care vă pot ușura munca, dar și o culegere de resurse media, pe care să o puteți folosi în proiectele voastre!

​

​

Echipa iMacTUBE

Wallpapers

Coming soon

Icns

Coming soon
Download

Audio

Download

Acestea sunt mostre mp3/128kbps.

Dacă doriți în High Definition, contactați-ne!

Toate drepturile asupra acestor resurse sunt rezervate. Aceste resursele se pot folosi doar în scopuri personale. Este interzisă comercializarea lor, indiferent de motivele invocate.

Vrei mai mult? Îți putem oferi o colaborare Pro!

În cazul în care doriți un LOGO, un Banner, un Poster sau o Pagină Web, vom fi aici și vom încerca să te ajutăm! Iar dacă dorești să îți procesăm un Text sau o Imagine 3D cu o multitudine de efecte speciale, efecte de foc, fum, gheață, piatră, lemn sau blănuri de animale, sau poate o pictură în ulei, desen în creion, sculptură în marmură, piatră sau lemn, ei bine prieteni tot ce îți dorești sau îți poți imagina, vom încerca să elaborăm pentru voi. Deținem în biblioteca noastră peste 45.000 de caractere, vectori și imagini pentru design care pot fi folosite în orice proiect pe care îl doriți. Toate programele, Imaginile și muzica sunt cumpărate cu licență și pot fi folosite în orice moment. În ce privește muzica, putem compune orice fundal muzical pentru proiectele dvs.

​

Spre deosebire de alții, ceea ce noi facem pe iMacTUBE este un hobby înainte de toate, așa că nu te aștepta să plătești o căruță de bani pentru serviciile noastre. Dacă îți dorești o editare la standarde profesioniste, dar care să nu te coste o avere, ne poți contacta cu încredere!

2017

Toate drepturile rezervate!

www.imactube.ro ©  Privacy Policy